Bankacılık Kariyer Günü Düzenlendi Cuma, Kasım 29, 2019 - 14:21

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğrenci Topluluğu koordinesinde ''Bankacılık Kariyer Günü'' düzenlendi. Kariyer günü kapsamında özel ve kamu bankaları şube müdürleri tarafından öğrencilere bankacılık mesleği, bankaların insan kaynakları politikaları, teknoloji ve bankacılık sektörünün değişimi kapsamında bilgilendirme yapıldı.

1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi Cumartesi, Ekim 26, 2019 - 16:27

Birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize 18.10.2019 tarihinde oryantasyon eğitimi düzenlendi. Bölüm Başkanımız Dr. Öğ. Üyesi Hasan UZUN'nun açılış konuşması ile başlayan eğitim 3. Sınıf öğrencilerimizin Elazığ İli Tanıtımı, Fırat Üniversitesi Tanıtımı, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Tanıtımı, Akademik Bilgilendirme ve Öğrenci Disiplin Yönetmeliği başlıklı sunumlar ile sonlandı.

Türkiye Azerbaycan Ekonomik İşbirliği Konferansı Gerçekleştirildi Cuma, Mayıs 10, 2019 - 21:24

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğrenci Topluluğu ile Azerbaycan Gençler Öğrenci Topluluğu tarafından ortaklaşa ''Türkiye Azerbaycan Ekonomik İşbirliği'' konferansı düzenlendi.

Finansal Okuryazarlık Eğitimi Cuma, Mayıs 10, 2019 - 21:12

Bölümümüz 2. sınıf öğrencisi Gülsüm Ağırman tarafından öğrencilerimize ''Bireysel Finansal Okuryazarlık Eğitimi'' verildi.

2. Emek Paylaşımı Paneli Gerçekleştirildi Perşembe, Mayıs 9, 2019 - 20:04

7 Mayıs 2019 tarihinde İİBF Konferans salonunda bölümümüz öğrencileri tarafından 2. Emek Paylaşımı Paneli düzenlendi. Panelde ''Ekonominin Kısa Tarihi'' ve ''Teknolojiye Karşı İnsanlık'' konuları ele alındı. Panel kapsamında 3. sınıf öğrencilerimiz tarafından sunumlar başarılı bir şekilde yapıldı.

Emek Atölyesi Resim Sergisi Perşembe, Mayıs 9, 2019 - 19:10

Bölümümüz öğrencilerinin düzenlemiş olduğu ''Emek Atölyesi'' resim sergisi 5 ve 6 Mayıs 2019 tarihlerinde Park 23 AVM'de düzenlendi. 15 öğrencimizin 31 farklı yağlı boya ve kara kalem çalışması ile katıldığı ''Çalışma Hayatı'' ve ''Yoksulluk'' temalı sergi ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanırken ulusal ve yerel basında da yer buldu.

Öğrencilerimiz 6. Akad'emek Öğrenci Kurultayına Katıldı Çarşamba, Nisan 24, 2019 - 21:47

Bölümümüz öğrencileri 11-14 Nisan 2019 tarihlerinde Türk Metal İş sendikası tarafından Ereğli Zonguldak ta düzenlenen 6. Akad'emek öğrenci kurultayına katıldı.
Öğrencilerimiz 27 farklı üniversiteden 197 öğrenci ve 34 öğretim üyesinin katıldığı kurultayda "Sendika 4.0" başlıklı bildiri ile en iyi 2. Bildiri ve sunum ödülünü aldı.

''Sanayi Devrimi ve Liberalizm'' Başlıklı Seminer Düzenlendi Cumartesi, Mart 23, 2019 - 22:11

19.03.2018 Tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda ''Sanayi Devrimi ve Liberalizm'' başlıklı seminer düzenlendi. Seminer kapsamında 3. Sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan sunumlar başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü'ne Teknik Gezi Düzenlendi Cumartesi, Mart 23, 2019 - 21:55

12.03.2019 tarihinde 3. Sınıf öğrencilerimizin ''İstihdam Teorileri ve Politikaları'' dersi kapsamında Doç. Dr. Gökçe CEREV koordinesinde TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğüne teknik gezi düzenlendi.

8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA ''KADIN ve SENDİKA'' KONULU SEMPOZYUM DÜZENLENDİ. Cuma, Mart 8, 2019 - 23:10

Bölümümüz tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kapsamında ''Kadın ve Sendika'' konulu sempozyum düzenlendi. Bölümümüz 3.

Sayfalar