Geçmişten Günümüze Çalışma Hayatı : Sorunlar-Çözümler Konferansı Düzenlendi

23 Kasım 2018 günü saat 14:30'da İİBF Konferans Salonunda ''Geçmişten Günümüze Çalışma Hayatı : Sorunlar-Çözümler'' konferansı düzenledi. Konferansımıza davetli konuşmacı olarak Prof Dr. Metin KUTAL (Gedik Üniversitesi) ve Prof Dr Sayım YORGUN (İstanbul Üniversitesi) katıldı.

Akademik personel, öğrenciler ve ulusal basın tarafından yoğun ilgi gören konferansımızın açılış konuşmasını Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğ. Üyesi Gökçe CEREV Yaptı. Konferansta Prof Dr Metin KUTAL ''İş Sağlığı ve Güvenliği-Meslek Hastalıkları'', Prof Dr. Sayım YORGUN ''Endüstri İlişkilerinin Geleceği'' başlıklı tebliğleri sunarken program sonunda katılımcılarla soru cevap şeklinde çalışma hayatının sorunları ve çözüm yolları tartışıldı. Davetli hocalarımızı anı objelerinin takdimi ile konferans sonlandırıldı.